Direct contact? Bel: 06-42740352

HomeZonnepanelen reinigen

Zonnepanelen reinigen

Heeft u zonnepanelen op uw dak? Dan is het belangrijk dat u uw zonnesysteem goed onderhoudt. Zonnepanelen hebben, net als een auto, regelmatig een wasbeurt nodig. Zonnepanelen raken vervuild door o.a. fijnstof, zure regen, zand, vogelpoep en bladeren. Dit vuil zorgt ervoor dat er minder zonlicht op uw zonnepanelen valt waardoor de energieopbrengst afneemt. Dit kan oplopen tot 7 procent per jaar. Daarom is het raadzaam om zonnepanelen jaarlijks of tweejaarlijks schoon te laten maken. 

Professionele reiniging van uw zonnepanelen

Zonneschoon heeft alle kennis en kunde in huis om uw zonnepanelen professioneel te reinigen. Wij werken met professionele apparatuur en 100% osmosewater. Dit is puur water dat vrij is van zouten, mineralen, kalk en lood. Hierdoor laat het geen strepen of vlekken achter. Bij Zonneschoon worden uw zonnepanelen  gereinigd door ervaren zonnepanelen installateurs die gewend zijn om op daken te werken en die weten hoe ze met uw zonnesysteem om moeten gaan.

De voordelen van zonnepanelen reiniging door Zonneschoon:

  • Uw zonnesysteem wordt veilig en professioneel gereinigd door een ervaren zonnepanelen installateur
  • Wij werken met professionele apparatuur
  • Wij gebruiken 100% osmosewater
  • Wij voeren direct een visuele controle uit
  • Overig Service & Onderhoud: Wij kunnen direct een inspectie uitvoeren op uw zonnesysteem. Uw gehele systeem wordt van a tot z gecontroleerd op eventuele gebreken.